DSE Automatisering

Duurzaam. Betrokken. Betrouwbaar.

Software Engineer PHP bij DSE Software

Wie zijn wij?

DSE Software is onderdeel van de groep DSE Automatisering. Het Software team bestaat uit 25 hoog opgeleide professionals die als passie hebben om klanten innovatieve software oplossingen te bieden van hoge kwaliteit. Ons motto is Zorgeloos Automatiseren. Wij doen dit inmiddels 30 jaar met veel succes! Onze klantengroep is divers van samenstelling, maar de overeenkomst is dat klanten ons toevertrouwen dat we hun ingewikkelde processen automatiseren. Onze cultuur kenmerkt zich door eigen verantwoordelijkheid, kwaliteit, werken in teams en resultaatgerichtheid. Door toename van opdrachten zoeken we enthousiaste nieuwe collega Software Engineers die ons team komen versterken.

De functie

Wij bieden jou een uitdagende baan om als PHP-webdeveloper software te ontwikkelen in teamverband. Je levert je producten op tijd, maar altijd met excellente kwaliteit, oog voor detail en een hoge klanttevredenheid.

Plaats in de organisatie

Je werkt in een team van developers en testers. Je rapporteert aan de Manager Development.

Kerntaken en verantwoordelijkheden

Functie-eisen

Wij bieden

Een afwisselende baan in een team met enthousiaste collega’s. Wij bieden een marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Omdat kennis belangrijk is in ons vakgebied bieden we mogelijkheden voor het volgen van cursussen en opleidingen.

 

Voor meer informatie bel 0251-260680 of solliciteer per e-mail met je motivatie en cv.

 

Acquisitie door werving- en selectiebureau's naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld