DSE Automatisering

Duurzaam. Betrokken. Betrouwbaar.

Over ons

Het DSE DNA

Wat maakt een bijzonder bedrijf zo bijzonder? Wie het DNA van DSE kent, begrijpt waarom opdrachtgevers en werknemers loyaal en betrokken zijn.

Van aanvang tot ambitie

In 1988 startte Cees Duivenvoorde met het leveren van computers en het schrijven van computerprogramma’s. Duivenvoorde Software Engineering B.V. was de basis van het huidige DSE Automatisering. In de loop der jaren heeft Cees zichzelf en het bedrijf weten te ontwikkelen tot een in de regio vooraanstaand en betrouwbaar leverancier van diensten en producten op het gebied van automatisering. De verhuizing in 2008 naar een nieuw pand bood ruimte voor verdere en duurzame groei van zowel aantal opdrachtgevers als medewerkers.

 

Onderscheidend vermogen

Waar bedrijven tegenwoordig kunnen kiezen uit een groot aanbod van specialisten is onderscheidend vermogen essentieel. DSE Automatisering staat voor ‘Duurzaam. Betrokken. Betrouwbaar’. Daardoor kan gestaag worden gebouwd aan de loyale groep specialisten als medewerkers en opdrachtgevers. Duurzaamheid is niet alleen van toepassing op de voor het bedrijfspand gebruikte materialen en voorzieningen.

Kwaliteit voorop

DSE Automatisering staat voor betrouwbaarheid en kwaliteit. Van de keuze voor partners voor hardware en software tot het aantrekken van de allerbeste specialisten op hun vakgebied. Bij alle beslissingen en keuzes is kwaliteit de meest belangrijke en richtinggevende factor.

De DSE Bedrijven

Binnen DSE Automatisering zijn 3 bedrijven actief. Ieder bedrijf kent haar eigen aanbod van diensten en producten. De synergie maakt DSE tot een aantrekkelijke partner voor uw automatisering.

Hulp nodig?

Hebt u nu hulp nodig en hebt u al telefonisch contact met ons opgenomen, dan vindt u hier de knop om de medewerker van DSE toegang tot uw computer te geven. Klik op de knop en volg de aanwijzingen van de DSE medewerker:

Start hulp van DSE

Contact

DSE AUTOMATISERING

Schieland 9, 1948 RM Beverwijk


DSE SOFTWARE BV

Telefoon
0251 - 260 680
K.v.K.
34065150

DSE SERVICES BV

Telefoon
0251 - 278 990
K.v.K.
34145075

10FORIT BV

Telefoon
088 - 00 16 604
E-mail
Website
K.v.K.
34320848