DSE Automatisering

Duurzaam. Betrokken. Betrouwbaar.

Information security officer

Bent u ook het overzicht kwijt wat er allemaal geregeld moet worden op het gebied van informatiebeveiliging en de bijhorende wet- en regelgeving? De beveiliging van informatie wordt steeds urgenter. Onze security officers bieden uitkomst door uw organisatie te ondersteunen in dit proces. Bij DSE Services geloven wij in een complete aanpak omtrent de informatiebeveiliging. Hierbij ligt de focus zowel op het technische als het organisatorische vlak.

 

Bij DSE Services stellen wij de klantbehoefte centraal en sluiten wij onze ICT dienstverlening aan op de meest actuele ontwikkelingen. Wet- en regelgeving vormt hierbij een belangrijke leidraad.

 

Is uw organisatie te klein voor een fulltime security officer, maar heeft u wel behoefte aan ondersteuning in één van de volgende onderwerpen:

 

Technisch:

 

Organisatorisch:

 

Neem dan nu contact met ons op, mail naar so@dseservices.nl of bel 0251-278990.

 

Bekijk ons animatiefilmpje voor meer informatie!

 

 

Beveiliging van het bedrijfsnetwerk

DSE Services is partner van Crypsys en levert betrouwbare beveiligingssoftware van Sophos voor het beschermen van uw netwerk tegen virussen, ongewenste programma’s en spam.

De voordelen van Sophos:

Firewall: internet en beveiliging

Ieder netwerk heeft tegenwoordig een koppeling met het internet. Om uw netwerk te beveiligen tegen ongewenste toegang vanaf het internet is een goede beveiliging via een firewall onmisbaar. Hiervoor wordt door DSE Services gebruik gemaakt van SonicWALL.

De voordelen van SonicWALL:

Ook kan DSE Services u ondersteunen in het optimaal beveiligen van de firewall en draadloze verbinding van uw internetrouter.

Contact

DSE SERVICES BV

Telefoon
0251 - 278 990
K.v.K.
34145075