DSE Automatisering

Duurzaam. Betrokken. Betrouwbaar.

ICT beheer

Waar bedrijven automatiseren is beheer en onderhoud vereist. Vaak wordt dit pas pijnlijk duidelijk als het al te laat is. Achteraf weet iedereen het beter. Iets met goedkoop en duurkoop. Bij DSE Services zorgen we voor goede, heldere afspraken vooraf, zodat u gewoon zorgeloos kunt blijven doorwerken.

Van werkplek tot netwerkbeheer

Het uitbesteden van het beheer en onderhoud aan hardware en software is voor veel ondernemers een fijne gedachte. Niet meer nadenken over software updates, ruimte op de server, spam in de e-mailboxen en beveiliging van de werkplek van uw medewerkers.

De voordelen van het uitbesteden van uw ICT beheer

DSE Services is volledig ingericht op het ondersteunen van uw automatisering. Van de monitoring op afstand van uw systemen en netwerk tot het snel opvolgen van verzoeken die via DSE Support zijn binnengekomen.

De voordelen van het uitbesteden van uw ICT beheer en onderhoud zetten we graag op een rij:

Ook zorgeloos ondernemen?

Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan of neem contact met ons op via 0251-278990 als u eerst eens met ons kennis wilt maken. We vertellen u graag over de bedrijven waarvoor we al jaren de hard- en software beheren en onderhouden. Het groeiend aantal klanten dat al jaren aan DSE verbonden is, zegt eigenlijk voldoende. Hopelijk kunnen we uw bedrijf binnenkort ook trots vermelden in dat rijtje.

 

Contact

DSE SERVICES BV

Telefoon
0251 - 278 990
K.v.K.
34145075