DSE Automatisering

Duurzaam. Betrokken. Betrouwbaar.

Bedrijfsnetwerk en werkplekken

De kern van kantoorautomatisering zit hem in het juiste bedrijfsnetwerk en het koppelen van bedrijfssoftware aan data en werkplekken. DSE Services is vertrouwd met de nieuwste technologieën en producten om de ICT in uw bedrijf op de juiste wijze in te richten en te beheren. Professioneel, snel en vooral ook veilig. ICT dient betrouwbaar en vooral ondersteunend te zijn aan uw bedrijfsprocessen.

IT infrastructuur: uw bedrijfsnetwerk aanleggen

Bij het aanleggen van een professioneel IT netwerk voor uw bedrijf komen veel zaken kijken. De snelheid, beschikbaarheid en veiligheid zijn belangrijke voorwaarden. Uw medewerkers willen gewoon lekker kunnen doorwerken. Data en applicaties moeten beschikbaar zijn wanneer ze nodig zijn. Computers, servers, routers en laptops maken deel uit van een totaalsysteem waarin informatie wordt opgevraagd, uitgewisseld of aangepast.

Werkplekken inrichten en beheren

Een werkplek inrichten is een kwestie van de juiste hard- en software koppelen aan het bestaande bedrijfsnetwerk. Het beschikbaar stellen van bedrijfsinformatie verschilt per werkplek. Iedere medewerker is anders. Iedereen heeft andere taken. Niet iedereen heeft dezelfde gegevens nodig. Niet iedereen gebruikt dezelfde software of applicaties. En niet iedereen werkt met eenzelfde computer of laptop. Nog los van het werken op kantoor, bij klanten op locatie of thuis.

Thuiswerken: werkplek- en gegevensbeveiliging

Tegenwoordig zijn werknemers steeds minder vaak gebonden aan een vaste werkplek. Thuiswerken heeft aan populariteit gewonnen. Essentieel daarbij is de beveiliging van de thuiswerkplek. Naast de beschikbaarheid van informatie en applicaties is de performance een belangrijk onderdeel van de eigenschappen van een thuiswerkplek voor uw medewerkers. Overal en altijd kunnen werken vereist meer dan alleen een snelle laptop en een internetverbinding.

Vraag de DSE specialisten naar de mogelijkheden om veilig en snel thuis te kunnen werken met gebruikmaking van de bedrijfssoftware en informatie over klanten, leveranciers en uw eigen bedrijf.

Contact

DSE SERVICES BV

Telefoon
0251 - 278 990
K.v.K.
34145075