DSE Automatisering

Duurzaam. Betrokken. Betrouwbaar.

DSE Services

In de regio is DSE Services een bekende naam van een betrouwbaar ICT bedrijf. Naast het bedrijfsonderdeel DSE Software helpt DSE Services bedrijven bij het aanleggen van bedrijfsnetwerken, het inrichten en beveiligen van werkplekken en het onderhouden en beheren ervan.

Gewoon lekker door kunnen werken

Als een ICT bedrijf als DSE Services haar werk goed doet, merken u en uw medewerkers er weinig van. Niets eigenlijk. De automatisering en IT diensten staan volledig in dienst van de bedrijfsprocessen. Bedrijfssoftware in een kantooromgeving dient continu beschikbaar te zijn en goed afgeschermd van de buitenwereld.

Een goed ICT advies begint met een inventarisatie van de huidige situatie. Het stellen van slimme vragen, goed luisteren naar wensen en eisen en toekomstige ambities. Om er vervolgens een praktische invulling aan te geven die begrijpelijk en betrouwbaar is.

Van een ingericht kantoor tot een beveiligde thuiswerkplek

Bij DSE Services zit de kennis, ervaring en gedrevenheid om met de laatste technologieën een betrouwbare koppeling te maken tussen bedrijfssoftware en de werkplekken binnen uw onderneming. Zowel op kantoor als thuis. Snel, veilig en gebruikersvriendelijk.

Snel handelen in voorkomende gevallen

Als het dan toch mis gaat, is het fijn om te weten dat de specialisten van DSE Services snel en adequaat handelen. De vooraf overeengekomen afspraken zijn helder. U weet dat problemen en storingen zo snel mogelijk worden opgelost.

Bent u ook op zoek naar een betrouwbaar ICT bedrijf dat uw zorgen kan wegnemen op het gebied van kantoorautomatisering, ICT beheer en de beveiliging van data en systemen?

Bel tijdens kantooruren met 0251-278990 om kennis te maken of vraag online om een vrijblijvend kennismakingsgesprek. In dit gesprek kunnen we kijken wat DSE Services voor uw automatisering kan betekenen.

Hulp nodig?

Hebt u nu hulp nodig en hebt u al telefonisch contact met ons opgenomen, dan vindt u hier de knop om de medewerker van DSE toegang tot uw computer te geven. Klik op de knop en volg de aanwijzingen van de DSE medewerker:

Start hulp van DSE

Contact

DSE SERVICES BV

Telefoon
0251 - 278 990
K.v.K.
34145075